Auto parts leverantörer för att få raster på strömkostnaderna i Ontario

Auto parts leverantörer för att få raster på strömkostnaderna i Ontario

Fordonsdelar tillverkare i Ontario får en ny paus på elpriser.

Provinsen sade den 2 mars det kommer att utöka programmet Industrial Conservation Initiative (ICI) för att inkludera fler tillverkare. Det minskar kvalificerande tröskelvärdet till en genomsnittlig timmars toppkrav på 500 kW, ner från 1mW, för att öppna programmet för hundratals fler operationer.

Regeringen sade i ett uttalande att initiativet riktar sig till små tillverkare och industriella konsumenter. Den andra anpassningen till ICI-programmet i år och kommer en vecka efter att ekonomisk utvecklingsminister Brad Duguid berättade för Automotive News Canada, att provinsen skulle arbeta med medelstora tillverkare av auto delar till att de bryter mot sina energikostnader. provinsen hade redan minskat den genomsnittliga timmarspidsbehovet till 1mW, ner från 3mW, den 1 januari 2017. Den förändringen möjliggjorde cirka 1 000 fler företag att kvalificera sig.

Enligt webbplatsen för energiministeriet kunde företagen spara 14 procent på sina fakturor, helt enkelt inskrivna programmet och, beroende på deras förmåga att minska elförbrukningen, kunde de spara upp till 34 procent. på natten

Eftersom Ontario använder prissättningstid för sin el, vilket betyder att strömmen är billigare på natten när användningen är mindre än under dagen, får tillverkarna endast den större ICI-rabatten om de byter produktion till en tidpunkt då elanvändningen inte är i sin topp.

Automotive Parts Manufacturers Association har tidigare sagt att det är svårt för många företag att flytta produktionen till en billigare tidpunkt, särskilt om de jobbar två skift eller levererar delar för leverans i rätt tid.

Förändringar kommer att täcka alla och de kommer sannolikt inte att påverka verksamheten för en hälsosam volymförsörjning, men det kan vara till nytta för våra partners i verktyg, dö och mögel, sade APMAs president Flavio Volpe i en intervju. Men de tillverkare som misslyckas med att kvalificera sig för den nya ICI, eftersom deras genomsnittliga högsta efterfrågan på el är högre än 500 kW kommer också att få en paus.

De kommer att kvalificera sig för en ny 25 procent minskning provinsen meddelade också, och kommer att bli befriad från att betala den åtta procent provinsiella delen av HST. De ser också sin proposition minskad med ytterligare 17 procent.

rörelse som tillåter människor att fatta beslut om när de kan använda energi, oavsett om det är särskilt användbart för din operation eller inte, har regeringen förstått att det är en materiell fråga, sade Volpe.

För att uppnå 17 procentminskningen lyfter provinsen miljarder dollar i kostnader av kunder i år och flyttar dessa kostnader till framtida vattenräkningar.

De två kursförändringar som påverkar tillverkningen var en del av en större, genomgripande översyn av de styrande Ontario Liberals som tillkännagav att minska elkostnaderna för alla Ontarians. Den liberala planen är att hålla elpriserna vid eller under inflationen under de närmaste fyra åren.