Auto-stöldoffer finner lista över tydliga platser och mål i återställd bil

Auto-stöldoffer finner lista över tydliga platser och mål i återställd bil

samma dag som han (fadern, Daniel) hade ändrat titeln till hans namn eftersom vi bara köpt det, sa Talyia, ett bilstöldoffer som inte ville ge sitt efternamn. han lämnade han lämnade till AutoZone för att hämta ett larmsystem. var ett larmsystem som skulle vara långt för sent för att ge någon form av skydd. Bara en vecka eller så senare fick familjen ett telefonsamtal från polisen som familjen Tahoe återhämtades, bokstavligen inom någon hemma.

vill att han ska fångas, sade Natalie, Talyia mor. vill att han ska betala, betala för konsekvenserna av detta. Han sätter folk i liv. Det var inte bara en slumpmässig bil som blev stulen, det var någon hemma. fordonet de hittade bitar från det hemmet spridda på golven, tillsammans med drogtillbehör.

hittade bara många av deras slumpmässiga grejer i bilen, sa Natalie. barn saker, kläder, jag hittade masker. En mask som de hade använt det var fortfarande i baksätet. överst på allt det, de hittade en dagbok av sorter. Det var en anteckningsbok med ett lock som läser, ‘Min kärlek är redan din.’

Det var en tidskrift med dina typiska kärleksbrev från Shorty till ett tecken som heter Ghost, den misstänkta tjuven.

Men på den allra sista sidan fanns det något som uppmärksammade familjen.

tittade på det och vi var som, det här är andra fordon som de kan stjäla eller redan har stulit, sa Talyia.

Den sista sidan hade fyra olika platser nedskrivna: Comanche at Holiday, Tramway, Juan Tabo och Eubank. Under varje plats var beskrivningen av ett fordon.