automatisk försäljning för att visa en fem procentig ökning i november

automatisk försäljning för att visa en fem procentig ökning i november

Power och LMC Automotive sa på onsdag.

Konsulterna uppskattade branschförsäljningen i USA i månaden på 1,39 miljoner fordon, upp från 1,32 miljoner, hjälpte med ytterligare två försäljningsdagar än ett år tidigare. Den säsongrensade årsskattesatsen kommer att bli 17,9 miljoner fordon, en bild från 18 miljoner fordon förra året. Power och LMC prognos. Försäljningen den 1 december. Månadsuppgifterna ses som en tidig indikator för konsumentutgifterna.

Tillverkarna började sin semesterförsäljningsreklam denna månad, i hopp om att skära ut bulginglager av osålda bilar och lastbilar. Bilförsäljningsprognosen 2016 förblir på 17,4 miljoner fordon, men med en bias mot uppsidan. Det skulle möjliggöra en ny rekord utöver förra årets rekord på 17.39 miljoner fordon enligt WardsAuto och 17.47 miljoner fordon enligt Autodata. Försäljningen år 2017 är också 17,4 miljoner fordon.

Nästa år är avgörande för automobilsektorn, sade Schuster på grund av chansen till en ekonomisk stimulansplan under ett Donald Trump-presidium och sannolikheten för att attraktiva konsumentrabatter eller incitament drar cirka 2017 försäljning till det aktuella året.

Hon sa också att konsumentrabatter på nya fordon hittills i november var nästan $ 3.900 per fordon, en ökning med cirka 15 procent från året innan.