Mission diners delar tack

Mission diners delar tack

David Sinclair var tacksam måndag att han deltog på årliga Thanksgiving Day middag på Siloam Mission för första gången.

Det är verkligen fantastiskt för mig, sa Sinclair medan han satt på bordet med vänner. installationen är riktigt snygg, vacker faktiskt. Jag förväntade mig något av det här tabellerna, festet bredvid. Det var unikt. Det var överraskande. Och maten var utmärkt, mycket utmärkt. Uppdraget hade satt upp ett väntområde i en byggnad intill, så att deras gäster inte skulle behöva vänta ute under Gå Ner I Vikt På En Vecka dåligt väder. Där trivdes de mindre lyckliga och hemlösa som åtnjöt måltiden karaoke och dainties medan de väntade sin tur till kalkon och alla trimmingar.

super kul, sa Sinclair. ha det bra. Och alla uppför sig själva, så det är en fantastisk känsla. Det leder bara människor tillsammans och jag är säker på att många av dessa människor går igenom många svåra tider. Det här är underbart. uppdrag förberedde 120 kalkoner, 500 pounds potatis, 100 pounds blandade grönsaker, 12 stora pannor fyllning, 150 pund tranbärsås och mer än 100 pajer, sa kocken Chris Buffington.

vår livligaste dag på året, så det är verkligen upptagen här, vilket är bra, sa han. Det är bra att se alla dessa människor här och hjälpa till Gå Ner I Vikt Snabbt och göra sig redo att servera måltiden.

får mig att må bra att alla som kommer in genom dörrarna får en traditionell Thanksgiving-måltid idag. av gästerna kände redan varandra.

som en familj som jag aldrig hade, sa Shane Swampy.

bra att få något i magen, sa Leslie Mason.

Andrea Wiebe, som sitter på uppdragskommissionen, tjänar vid alla uppdrag speciella semestern måltider tacksägelse, påsk och jul.

mycket roligt och det är en fördel tillbaka till dig, sa hon samtidigt som hon balanserade tre tallrikar med äppelpaj. känner bara som det som Gud har kallat mig att göra för att komma och tjäna de hemlösa, och det gör mig Gå Ner I Vikt Snabbt glad att göra det.