misslyckas med att excitera tittare

misslyckas med att excitera tittare

Att döma av den kollektiva shrugningen som tittarna hälsade Fox-uppträdandet av julstory Live!, Kan fascinationen med levande teater på TV ha kört sin kurs.

Nielsen-företaget sa att Fox-utsändningen ses på 4,52 miljoner tittare på söndagskvällen. Den lägre än någon av de levande spelningarna som har visats på broadcast-tv sedan NBC slog trenden i 2013 med Sound of Music. 2013-prestanda var en Går Man Ner I Vikt sådan oväntad smash, med 18.600.000 tittare, att den skickade tv-nätverk som letade efter andra spel eller musikaler att anpassa sig till den lilla skärmen. Sedan dess har det funnits anpassningar av Pan, Wiz och Christmas Story Live! krossades i betyg genom att NBC lanserade ett NFL-spel mellan Dallas och Oakland, sa Nielsen. Men det visade sig också mindre populärt än vad som helst på CBS Sunday Night Lineup, och en återupplevelse av 1965-filmerna för Sound of Music som sände på ABC.

Fox konstaterar att showen fortfarande gjorde bättre än den typiska söndagskvällen. Nätverket går vidare med sina planer att flyga en version av 2019. Det var första gången sedan 2013 att NBC inte visade en live-teaterföreställning under semestern, då produktionen av Bye Går Man Ner I Vikt Birdie med Jennifer Lopez var försenad. NBC gör också Christ Superstar för nästa vår, och på tisdag meddelade att sångaren John Legend kommer att spela titelrollen.

Förra veckan var en stor för CBS sena nattstjärnan Stephen Colbert, som spelade in sina bästa veckovisa betyg sedan sin show debutvecka 2015, sa Nielsen. Fredagsshow med Jodie Foster hade en större publik än någon annan Colbert-show på en fredagskväll. Colbert var i genomsnitt 3,38 miljoner tittare förra veckan jämfört med Jimmy Fallon 2,56 miljoner på NBC och Jimmy Kimmel 2,12 miljoner på ABC, sa Nielsen.

För den tredje raka veckan sedan firandet av Matt Lauer och hans tillfälliga utbyte av Hoda Kotb som ankare vann NBC-showen i morgonbetyg. Det är första gången som har haft en tre veckors vinnande strejk sedan OS i Rio.

CBS vann veckan i topptid, i genomsnitt 7,9 miljoner tittare. NBC hade 7,8 miljoner, ABC hade 3,5 miljoner, Fox hade 3,3 miljoner, Univision hade 1,4 miljoner, Gå Ner I Vikt På En Vecka ION Television hade 1,3 miljoner medan Telemundo och CW var bundna med 1,1 miljoner.

ESPN var det mest populära kabelnätet, i genomsnitt 2,66 miljoner. Hallmarken var i genomsnitt 2,52 miljoner, Fox News Channel hade 2,43 miljoner, MSNBC hade 1,96 miljoner och Freeform hade 1,42 miljoner.

ABC News Tonight toppade kvällens nyhetsstudier med i genomsnitt 9,3 miljoner tittare. NBC News var andra med 8,9 miljoner, och kvällsnyheten hade 6,7 miljoner.

För veckan den 11 december 17 visar topp 10 deras nätverk och tittar: NFL Football: Dallas i Oakland, NBC, 19,19 miljoner; Protokoll, CBS, 14,42 miljoner; Big Bang Theory, CBS, 13,74 miljoner; Natt NFL Pre Kick, NBC, 13.31 miljoner; CBS, 12,58 miljoner; NFL-fotboll: New England i Miami, ESPN, 11,85 miljoner; Sheldon, CBS, 11,64 miljoner; CBS, 10,87 miljoner; NFL-fotboll: Denver i Indianapolis, NBC, 10,64 miljoner; Röst (måndag), NBC, 10,45 miljoner.

ABC ägs av The Walt Disney Co. CBS ägs av CBS Corp. CW är ett joint venture av Warner Bros. Entertainment och CBS Corp. Fox ägs av 21st Century Fox. NBC och Telemundo ägs av Comcast Corp. ION Television ägs av ION Media Networks.

Att döma av den kollektiva shrugningen som tittarna hälsade Fox-uppträdandet av julstory Live!, Kan fascinationen med levande teater på TV ha kört sin kurs.

Nielsen-företaget sa att Fox-utsändningen ses på 4,52 miljoner tittare på söndagskvällen. Den lägre än någon av de levande produktioner som har visats på broadcast-tv sedan NBC slog trenden i 2013 med Sound of Music. prestanda var en oväntad smash, nått 18.600.000 tittare, och skickade tv-nätverk scurrying för andra spel eller musikaler att anpassa för den lilla skärmen.

Men julstory live! blev slagen av ett NFL-spel mellan Dallas och Oakland, CBS Sunday Lineup och även ABC-återställning av 1965-filmversionen av Sound of Music.