Missoula College anser att hyra utrymmet till DOJ

Missoula College anser att hyra utrymmet till DOJ

MISSOULA, Mont. Fakulteten Gå Ner I Vikt På En Vecka sa att de underrättades onsdagmorgon om att den nya Missoula College River Campus skulle kunna hyra ut utrymme till justitieministeriet. Men universitetet säger inget beslut har fattats.

Sue Bradford är en adjungerad instruktör som har arbetat på Missoula College i 12 år.

Bradford sa att de fick höra justitieministeriet skulle hyra ut första våningen i byggnaden och fakulteten behövde göra plats för att de skulle kunna flytta in den 1 februari.

Hon sa att nyheterna kom på deras första dag tillbaka för vårterminen och fakultetsmedlemmar fick höra under de allmänna tillkännagivandena från administrationen, men informationen kom från guvernörens kontor och hans budgetdirektör.

Bradford sade att meddelandet fick dem överraskande. Hon sa att det ger upphov till mycket oro över säkerheten.

‘Det kommer tydligen att ta över vår första våning, där våra studenter och allmänheten kommer in i byggnaden, och vi’ bara undrar hur det kommer att spela ut ‘. Är det en bra match för uppdrag? Ska eleverna vara obekväma med offentliga försvarare och uppenbarligen sina kunder i byggnaden? Ska det vara bra för händelser som har planerats här? ‘Sa Bradford.

Talskvinnan Paula Short sa att de undersöker ett hyresavtal med en annan statlig myndighet, men det är väldigt tidigt i processen.

‘Diskussionerna om potentiell leasing av outnyttjat utrymme i Missoula College är mycket preliminära. Vi har blivit kontaktade om möjligheten att hyra kontorslokaler, men vi har inte heller någonsin fattat ett beslut utan att fullt ut Går Man Ner I Vikt överväga några / alla konsekvenser för vår studenter, fakultet, personal och vårt uppdrag Går Man Ner I Vikt på Missoula College. Information som delas idag innebär att ett beslut om ett leasingavtal är felaktigt, vi befinner oss i en utforskande fas där eventuella hyresgäster och Montana universitet överväger möjligheter, säger Short in a påstående.