Missoula hemlösa skydd förväntar sig att

Missoula hemlösa skydd förväntar sig att

MISSOULA, Mont. Poverello Center i Missoula är värd sin årliga Thanksgiving middag. All mat doneras av invånare i samhället och andra mataffärer. I åratal har veteran Chris Phelps bott på gatorna, men nu är han inte orolig för sin nästa måltid, speciellt för Thanksgiving-semestern. ‘Det borde vara väldigt spännande’, säger Phelps. Matprogramschef Eric Luongo är fast besluten att mata alla som kommer hit Han har huggat, blandat och rört mat i flera dagar. ‘Jag har förberett mig i ca två veckor och lagar matlagning. Jag har kokat över 30 kalkoner. Jag skulle koka upp det hela, frysa det och sedan få det klart för den stora dagen och värma upp det, säger Luongo. Men han säger att det inte skulle vara möjligt utan hjälp. ‘Många människor från samhället skulle donera kalkoner, kryddor och allt vi behöver för att göra måltiden. Så vi köper inte någon av maten, vi är beroende av samhället, säger Luongo. över 400 personer för Thanksgiving-middag, och av 60 kalkoner som donerades 30 Gå Ner I Vikt På En Vecka är redan kokta. Centret fungerar också som en fristad för dem som inte har familj Går Man Ner I Vikt under semestern. ‘Du har din hela familj här , du vet, och de är ‘familj’. Om du bor här är de Går Man Ner I Vikt familj, säger Phelps. Han är upphetsad att äta några av hans favoritmat. ‘Yams med marshmallows på dem eller kalkon och sås, jag skulle gärna äta lite kalkon’, sa Phelps.