presenterar helt ny Collective

UGG presenterar sin andra UGG Collective kampanj inf h och vinterkollektionen 2017. Det globala marknadsf inbegriper en ensemble med tv kalifornier. Det ikoniska livsstilsm forts att fira sin unika stil och framtr roll genom att lyfta fram m som framh och symboliserar varum m och anda. Kampanjfoton och videor kommer att spridas globalt via digitala och tryckta medier och i f i UGG UGG Collective best av fotografer, musiker, sk konstn surfare och skateboard fr delstaten Kalifornien. Precis som UGG de provokativa, progressiva, oberoende, of och sensuella med optimistiska och varma personligheter. Inf varje ny s v UGG ut en ny grupp unika individer f att representera m och genom att ber deras historier ber varum samtidigt sin. Nya UGG Collective utg av f personer:vars progressiva inst till musik och or attityd har s henne en sj plats i rockhistorien. Som trummis i bandet

The Garden

, hemmah i Orange County, l Fletcher sin individualitet avspeglas i varje musikframtr som han sj beskriver som mardr men samtidigt egendomligt lockande.

Wyatt Shears

Basist och s i bandet

The Garden

fr Orange County. Hans vitala optimism har f honom ut p det ena efter det andra, vidstr berg till soldr kuststadsgator.

Varum UGG forts att fira sin unika kultur under AW 17 genom UGG Collective p olika ikoniska platser runtom i Kalifornien. Fr majest bergskedjor och vilda skogar, till dynamiska st och fridfulla kustst Kalifornien ett eklektiskt paradis som st lockar till sig m fr v alla h F den nya kampanjen reste UGG och den utvalda kampanjgruppen runt i staten till platser som p olika s f s varum som Kalifornien i sig.