Primeboots skor online

Primeboots hantverk och uthllighetFretaget Primeboots grundades 1989 i Valverdena del Calzado i Spanien. Den spanska provinsen r knd fr sitt hantverk av skor och klder d de levererar slitstarka och kvalitetsprodukter till bland annat gruvindustrin.

Populra stvlar i stadig konstruktionPrimeboots hst och vinterskor r extremt populra, vlknda, snygga och slitstarka. Konstruktionen garanterar en lng hllbarhet och vid behov kan stvlarna sulas om. Stvlarna handtillverkas i tv utprglade etapper som gr att skon fljer foten samtidigt som den andas.

Primeboots gr skor av hg kvalitet och erbjuder allt frn klassiska modeller som utstrlar en traditionell design till specialkollektioner med fina detaljer vilket skapar en mer unik sko. Ett par nya Primeboots r verkligen ett bra kp och du kommer inte bli missnjd.

Bland Primeboots stora urval av stvlar, stvletter, kngor och boots finns mnga modeller som du kan vlja mellan. Hr finns s mycket att du kan hitta ngot oavsett vilken stil du fredrar: stilren, rockig, bohemisk, chic, slapp, causal och mycket annat.

Lga PrimebootsBland de mest populra modeller hittar du lga primeboots. Hr finns modeller Ascot och Bisham som enkelt fixar till stilen med sin enkla och stilrena utformning. Ett par lga Primeboots kan du med frdel matcha med urblekta, lite slitna jeans och en oversize t shirt. Eller varfr inte en tjock, stickad ylletrja? Slng p ett par lite rockiga smycken s r stilen gjord. Tack vare att Primeboots r tillverkade slitstarkt lder kan du anvnda dina lga stvlar i (nstan) alla vder.

Flera frger roligare stilarPrimeboots kommer i flera frger, ven om svart r ngot vanligare. Vi har bruna Primeboots, beiga, gra, mnstrade, och bla. De kommer i olika material: lder och mocka, och med eller utan klack. Tack vare den stora bredden r ltt att hitta ngot som passar just dig.

Hga PrimebootsOm du fredrar ett par hga stvlar har du hittat rtt. Deras mest populra modell r Primeboots Engineer som har ett rejlt hgt skaft: 45, 5 centimeter. Med sin hjd och hrliga svarta frg andas Primeboots Engineer attityd och stil perfekta till en snygg kjol.

Andra stt att matcha dina hga Primeboots:

Smala byxor eller leggingsEn mindre klnningOversize t shirt tillsammans med leggingsMatcha med pennkjol fr lite striktare stilTa hand om dina PrimebootsOkej. Vi kanske r lite tjatiga om skovrd. Men det finns ngra enkla skl till det, frutom att vi lskar skor lika mycket som du gr.

1) Vrdade stvlar hller lngre2) Vrdade stvlar r snyggare3) Det r kul att vrda sina stvlarImpregnera dina Primeboots med impregneringsspray, det gr att skorna tl det nordiska klimatet bttre. Investera grna i ett par skoblock, helst i cedertr. D hller dina stvlar passformen lngre och blir ven frschare p insidan. Kom ihg att anvnda fett fr att undvika trkiga veck, och skokrm fr f knslan av nya skor.

Billiga Primeboots p FootwayP Footway finner du ver 80 par frn Primeboots, alla till bra priser. Vi har alltid snabb leverans, fri frakt och retur samt 180 dagars ppet kp. Du kan enkelt kpa hem och prova skorna, om de passar dligt r det bara att du skickar tillbaka dem. Vi hoppas du hittar dina nya Primeboots online hr p Footway, anvnd vra filter till vnster fr att precisera din skning. Hll ven utkik: ibland har vi nnu lgre priser och rea p Primeboots.