Sandaler tofflor herr

Luftiga sandaler och tofflor fr herrarDet finns mnga tillfllen i livet d det passar perfekt att anvnda sig av sandaler eller tofflor. Vi har samlat ihop ett sortiment med tofflor och sandaler fr herr som passar alla mjliga tillfllen, frn solsemestern till den vanliga vardagen. D kan det istllet passa med ett par sandaler fr herr. Anvnd med frdel dina sandaler under semestern eller nr du ker till stranden. De herrsandaler du hittar hos oss kommer frn vlknda fretag som Ecco, Rieker, Crocs och mnga fler. Om du str lnge, gr ofta och p olika stt r rrlig och aktiv i arbetet s kan det vara aktuellt att investera i ett par ergonomiska tofflor fr herr. Genom oss kan du klicka hem ett par ergonomiska tofflor frn klassiska varumrken som Scholl och Birkenstock. Dessa fretag har under mnga r utvecklat tofflor som hjlper till att avlasta ryggen p ett effektivt stt, vilket bland annat leder till minskad stelhet. Mnga arbetar med vanliga skor hela dagen lng och det r frst nr de kommer hem som ftterna ntligen fr andas ut lite. Nu kan du verkligen skmma bort dina ftter med hjlp av ett par bekvma tofflor fr herr som r gjorda av ull eller ngot annat mjukt material. Vi erbjuder tofflor frn fretag som Shepherd, Ulle, Axelda och Sorel som r tillverkade med komfort i fokus. Du mrker genast hur skna de r att ha p sig och eftersom material som frull dessutom andas och r antibakteriellt s klarar dessa tofflor av bde svett och odrer. Perfekta att anvnda som present, bde till andra och till dig sjlv.