Sebago skor online

Stilskert och naturligt mode frn SebagoDrmmer du om det stora bl? Sebago skor r anpassade fr livet p havet. Upptck allt frn seglarskor till skna loafers och lt havets bris inspirera vardagsgarderoben.

Livet kring havetSebago har skapat skor och klder fr livet till havs nda sedan r 1946. ventyret och drmmen om de salta vindarnas frihet inspirerar skomrket n i dag. Rtterna, som finns i New England USA, gr ocks ett tydligt avtryck i den marina kollektionen. Namnet r faktiskt hmtat frn sjn Sebago Lake i Maine, begreppet ””sebago”” anvndes av Abenaki indianerna fr att beskriva ””stor sj””. Precis som d fretaget grundades skapas skorna i dag med stor krlek till hantverket. Resultatet r en exklusiv kollektion med vackra material och omtanke i varje sm. Sebago sko finns i mnga vackra utfranden fr bde dam och herr hr p Footway.

Sebago skor hantverk utver det vanligaEn seglarsko r en av modegarderobens klassiker. Snrning av lder, tligt skinn och mjuka sulor skapar ett stilskert intryck. I dag r Sebago seglarskor populrare n ngonsin och brs inte bara ombord p bten utan ven i vardagliga sammanhang. Skorna lskas vrlden ver fr sin ltthet och bekvmlighet samtidigt som de r r riktigt slitstarka. P Footway finns Sebago herrskor i en rad frgstllningar, bland annat sand, beige, khaki, brun och klassisk svart. Ett modernt val fr mannen som stller hga krav p bde form och funktion. Kollektionen rymmer ven enkla men eleganta slip ins i mjuk lder. Hitta de personliga favoriterna redan i dag.

Naturmaterial i centrumSebago skor grs i naturmaterial som till exempel smidigt lder. Om du vill ha en lite mer robust yta kan du till exempel vlja en sko i borstad mocka. Kvalitetsskorna ger en casual vardaglig look som samtidigt r bde sportig och vlkldd. Den mngsidiga skon passar att bra i en rad olika sammanhang och r lika snygga att matcha till jeansen som ett par upprullade chinos. Ett par klassiska loafers r en mngsidig skomodell som alltid r rtt. Till den kallare rstiden rekommenderas boots. Sebago erbjuder ven snygga kngor med traditionell snrning. Upptck skor i en rad olika utfranden p Footway.

Sebago skor online p FootwaySker du Sebago skor i Sverige? Bestll dina skor snabbt och enkelt hr p Footway. I webbutiken finns ett brett utbud med skor i en rad utfranden, modeller frger. Kort sagt s finns det ngot fr alla smaker. Dessutom ingr snabb leverans, fri frakt och fri retur. Nr du handlar dina skor p Footway ingr alltid 180 dagars ppet kp.